“Vi er gutterne fra FUIK…”

Afslutningsfest i FUIK

Efterårssæsonen er efterhånden gået på hæld, og det betød, at FUIKs Serie 2 hold spillede deres sidste turneringskamp lørdag d. 4. november. Dette gav anledning til en afslutningsfest i FUIK, hvor spillere, trænere og holdledere samledes til en fejring af sæsonen. I løbet af sæsonen rundede Kristoffer Nørgaard at have spillet 300 førsteholdskampe for FUIK, hvilket blev markeret med uddeling af en pokal. Herudover gives der en pokal til en FUIK person, som har gjort et ekstraordinært stykke arbejde for fodboldklubben. Denne pokal blev givet til Jonas Brøndum, som selv er træner for et U16 pige hold, spiller på serie 4 holdet og altid møder op, hvis der skal laves praktisk arbejde i fodboldklubben, såsom i forbindelse med bygning af den nye materiale bygning. (Jonas Brøndum til venstre og Kristoffer Nørgaard til højre)

     

Herudover blev der uddelt pokaler på de fem seniorhold. Hvor damerne startede med uddeling af deres. De to pokaler der blev uddelt her var en sæsonens fighter og en sæsonens spiller. De blev givet til henholdsvis Katrine Krogh og Line Pedersen som ses på billederne herunder (Katrine Krogh til venstre og Line Pedersen til højre)

     

På serie 5 blev fidusen givet til Jacob Birk Petersen og på serie 4 blev den givet til Frederik Vorre Sørensen. De to unge herrer ses på billederne herunder med Jacob Birk Petersen til venstre og Frederik Vorre Sørensen til højre.

     

På serie 2 herreholdet gik træningsfliden til Niclas Finnerup og fiduspokalen blev givet til Kristoffer Vorre Sørensen som ses på billederne her under henholdvist til venstre og højre.

     

Sidst men ikke mindst blev der på serie 2 uddelt en Årets Spiller pris som gik til Christan Kurinow som ses på billedet til venstre (Pokalholder) sammen med Jeppe Brøndum. Derudover ses på billedet til højre det fantastiske barpersonale som vartede FUIK-gutterne op hele aftenen.

     

FUIK takker alle spillere for en god udendørssæson, og vi glæder os til at se jer på kunstgræsbanen vinteren over og indendørs.