Unikt samarbejde skaber stort koncertarrangement i Vesthimmerland

Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland et stort koncertarrangement i Aars.
Scenen er sat til en stor koncertoplevelse, når Queen Machine, GASBOX – Gasolin & Kim Larsen kopi samt tøserne fra Tøsedrengene Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen er klar til et brag af en fest i Messecenter Vesthimmerland i Aars lørdag d. 24. marts 2018.
Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe denne store event, som gerne skal tiltrække gæster fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og koncertaften. Der er 2.000 billetter til salg i alt, så arrangørerne forventer at det kommer til at gå stærkt med billetsalget.
Igennem de seneste par måneder, har parterne drøftet muligheden for et fælles set-up og har i den forbindelse undersøgt forskellige muligheder for koncertnavne.
Queen Machine leverer en fantastisk kopi af alle de store numre fra Queen, der havde Freddie Mercury i spidsen – hvis man ikke viste bedre, skulle man tro at det var Freddie Mercury ”him self”, der var genopstået. Sceneshow, lyd og musik er fuldstændig som at se og høre Queen i sine velmagtsdage i 1980’erne. Queen Machine har stor succes med udsolgte koncerter rundt i hele Danmark.

GASBOX – en tro kopi af Gasolin & Kim Larsen, har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter i hele Danmark med alle de store numre og kendte sange fra Gasolin og Kim Larsen, bandets forsanger og guitarist René Hejdmann, både lyder og ligner originalen, så man tror det er løgn. I 2016 nåede bandet helt til semifinalen i ”Danmark har talent”, hvor dommerne Jarl Friis Mikkelsen, Peter Frödin og Nabiha var helt solgt!!
Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har igennem en hel generation turneret landevejene rundt med det ene store hit efter det andet – først med Tøsedrengene og store hits som ”Indianer”,
”Ud under åben himmel” og ”Sig du kan li’ mig” og siden hen i Ray Dee Ohh med bl.a. ”Mandagsstævnemøde” og ”Jeg vil la’ lyset brænde”
Vi har igennem nogle år haft et rigtig godt samarbejde imellem fodboldklubberne i Aars og Farsø – bl.a. omkring etablering af kunstgræsbaner i de to byer, udtaler Per Nyborg, formand for Aars IK og Kim Nyby, formand for FUIK samstemmigt.

Da muligheden bød sig for et nyt samarbejde om at skabe et koncertarrangement i fællesskab med Messecenter Vesthimmerland, slog vi til.
Ved at lade to store idrætsforeninger med et stort netværk og en bred medlemsskare i to nabobyer gå sammen, tror vi på at vi kan skabe interesse og bred opbakning i Aars og i Farsø og selvfølgelig i resten af Vesthimmerland, fortsætter de to formænd.

I Messecenter Vesthimmerland glæder direktør Brian Otte sig til det nye samarbejde på tværs af to store byer i Vesthimmerland. Da vi i efteråret 2017 indviede vores nye Hal 2 skabte vi samtidig rammerne for store koncertoplevelser i fremtiden. Akustik og lydforhold er i top og når den nye hal samtidig har en kapacitet på op til 2800 personer, så er forudsætningerne til stede for store indendørs koncertarrangementer i Messecenter Vesthimmerland.

Denne koncert er forhåbentlig blot den første koncert i en fremtidig lang række af koncerter, og vi håber samtidig, at det fælles samarbejde kan udvikle sig til både indendørs koncerter i Messecenteret samt udendørs koncerter i Farsø Sø-anlæg, som med stor succes er afholdt igennem de seneste 20 år.
Billetsalget til arrangementet går i gang inden jul. Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party med diskotek helt frem til kl. 02.00. Billetprisen i forsalg for koncert og after-party bliver 245 kr. + gebyr, slutter Per Nyborg og Kim Nyby i forening.