U16 fik andenplads til Jysk Mesterskab

Fra venstre: Simon Gedsted Thrige Andersen, Jeppe Nyby, Christian Andreasen, Tobias Finnerup

Fra venstre: Simon Gedsted Thrige Andersen, Jeppe Nyby, Christian Andreasen, Tobias Finnerup

I weekenden var fire af FUIK’s U16 drenge til Jysk Mesterskab i indendørs fodbold, efter at have kvalificeret sig med en andenplads til Nordjysk Mesterskab 14 dage forinden, samt 34 ud af 36 mulige point i det indledende gruppespil.
For blot fire spillere er 9 kampe over to dage meget, men det kunne ikke ses på drengenes energi og fight.
Efter at være kommet skidt fra start lørdag med et nederlag og en uafgjort i de første 2 puljekampe vendte skuden med en 6-2 sejr, samt en 8-2 sejr over puljens førerhold med 9 point efter tre kampe – og senere semifinalemodstander. Rigtig godt udgangspunkt forud for søndagens tre sidste puljekampe.
Søndag morgen startede U16 drengene godt ud med en 3-2 sejr, men måtte lide et spinkelt nederlag på 3-4 kampen efter. Heldigvis kunne de selv afgøre det – og vandt 8-6 i puljespillets sidste kamp, og var dermed videre til semifinalen.
Semifinalen bød på puljevinderen fra Sallingsund, og det blev en meget lang og spændende kamp, som dog endte med en 6-5 sejr til Farsø.
I finalen ventede Oksbøl, som der blev spillet 5-5 mod i puljespillet. På trods af trætte ben efter 88 minutters indendørs fodbold, fik Oksbøl kamp til stregen, men Farsø måtte lide et spinkelt nederlag.
Tillykke til Simon, Jeppe, Christian og Tobias med de flotte sølvmedaljer!