Nyt fra Faceboook

Alle nyheder leveres fra Facebook


VIGTIG INFO
Til alle medlemmer
Grundet situationen i landet, som man har kunnet følge i medierne. Lukker FUIK ned for træning pr. dags dato og frem til udgangen af uge 13.
Vi opfordre selvfølgelig alle til at tage de forbehold som anbefales fra myndighederne.
Skulle der være nogle spørgsmål, er man velkommen til at kontakte undertegnede på 30131692.
På bestyrelsens vegne
Magnus Bojer
Så er der invitationer til FUIK Cup 2019. I år er der også mulighed for at tilmelde et firmahold.NYT NYT NYT

FUIK SPILLERTØJ UNGDOM 2019

Bestyrelsen har i år besluttet at ændre en smule på udleveringen af spillertøj til vores ungdomsspillere.

Der bliver mulighed for at prøve og bestille tøj i klublokalet på følgende dage:

Mandag den 3. juni 16.30 – 19.00

Tirsdag den 4. juni 16.30 – 19.00

Torsdag den 6. juni 16.30 – 19.00

Betingelse for bestilling er, at man har betalt sit forårskontingent 2019.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til enten formand Magnus Bojer på TLF: 30 13 16 92 eller Pia Mathiasen på TLF: 23 36 03 71


INVITATION TIL STANDERHEJSNING FOR UNGDOMSAFDELINGEN ⚽

 

Søndag d. 3. marts 2019 kl. 10.00 – 12.00 er der standerhejsning for årgangene U9(2010) og ældre.
Søndag d. 7. April 2019 kl. 10.00 – 12.00 er der standerhejsning for årgangene U8(2011) og yngre. 

Vi mødes traditionen tro omklædt ved flagstangen kl. 10.00, hvorefter der vil være ca. en times træning med eget hold.

Derefter serveres der pølser og brød til spillerne i Klublokalet. Vi forventer at standerhejsningen er slut for alle spillere ca. kl. 12.

Forældre er mere end velkomne til en kop kaffe.

 


Så er det blevet tid til den årlige generalforsamling i Farsø/Ullits IK, Støtteforeningen for Kunstgræsbanen samt for FUIKS venner.

Generalforsamlingen finder sted fredag d. 22/2-2019 i FUIK’s Klublokale.

18.30: Generalforsamling for Støtteforeningen for Kunstgræsbanen
19.00: Generalforsamling for FUIK’s Venner
19.30: Generalforsamling for Farsø/Ullits IK


Se vedtægter her:Efterårssæsonen er slut, og dette blev fejret lørdag d. 3. november, hvor godt 60 unge mennesker fra FUIK var mødtes for at fejre den forgangne sæson. Dette blev traditionen tro gjort med mad, sang, taler og pokaler. For FUIK har det været en blandet omgang med en meget spændende pulje i serie 2, hvor FUIK flere gange lå til oprykning og serie 4, der rykkede op i serie 3 ved at vinde over Aars IK i anden sidste spillerunde. Udover at uddele de obligatoriske træningsflidspokaler og fiduspokalerne blev der også uddelt en 300 kampspokal og en 200 kampspokal.

Årets FUIK’er blev Gitte Pedersen, der med en stor arbejdsindsats i FUIK fuldt har fortjent denne hæder. Gitte har været i klubben i mange år. Hun har selv spillet fodbold, hun har siddet i bestyrelsen, og på nuværende tidspunkt sidder hun både i FUIKs Venners bestyrelse og i ungdomsudvalget i FUIK. Gitte er en kvinde, man kan regne med.

For U19 drengene var det Simon Thrige der løb med fidus pokalen.

På serie 2 var det Mikkel Tejlgaard der løb både med træningsfliden og med årets spiller (Øverst). Årets fidus pokal på serie 2 gik til den person, der har fået flest stemmer gennem året. Det betyder både for forårssæsonen og for efterårssæsonen. Denne pokal gik til Niclas Brøndum (Nederst).

For serie 4 var det Kim Kristoffersen, der fik fiduspokalen. For serie 6 var det Sebastian Dodensig der fik fiduspokalen. Han blev især rost for hans evne til at have det sjovt efter kampene.

For damerne var det Juliane Kirch, der fik træningsfliden, fordi det er imponerende at hun i sin første sæson som damesenior møder op til samtlige træninger, og hun i foråret kun missede to ud fra 20 træninger for U14 pigeholdet. Juliane var dog ikke med til denne afslutningsfest. Sisse Brøndum modtog fiduspokalen på dameseniorholdet, og denne pokal blev givet til hende, da hun altid møder op til fodbold med et smil på læben, herudover bruger hun meget tid på at holde samling på holdet, og hun har misset meget få træninger gennem hele året.

Karsten Kærgård modtog en 300 kampspokal efter at have rundt de 300 kampe i efteråret. Dette betyder, at han nu er en del af en eksklusiv klub på fem mennesker der indtil nu har spillet 300 kamp for FUIKs førstehold herrer.

Der blev også givet en 200 kampspokal til Christian Kurinow, hvis han fortsætter i det tempo, er der også mulighed for ham til at nå de 300 kampe for FUIK.

Alt i alt var det en rigtig god aften i godt selskab, og der skal lyde en stor tak fra alle til FUIKs Venner, der var med til at tage en tørn dagen efter nede i klublokalet. Stor tak til Bjarne Kurinow for som altid at være klar til at arrangere fest, og en stor tak til de unge mennesker i aktivitetsudvalget, der hjælper til.

 


ØV! BANER IGEN UDSAT FOR HÆRVÆRK ??

‼️ Del så budskabet spredes! ‼️

Vi må endnu engang blot konstatere, at der er nogle personer, som ikke ved, hvad man bruger fodboldbaner til! For de er ikke til at køre ræs på!

1️⃣ Der er tale om strafbar hærværk, som kan politianmeldes
2️⃣ Skaderne kan tage op til flere år at rette op på, og er en stor økonomisk udgift for foreningen
3️⃣ Det er frivillige personer, som skal bruge sin fritid på at rette op på skaderne
4️⃣ Hundredevis af børn kan komme til skade, når de dyrker deres elskede sport samt idræt i skolen

Hvis nogen har set eller hørt noget, vil vi meget gerne høre fra jer! Hvis personerne bag har fået dårlig samvittighed, hører vi også meget gerne fra dem selv.

Kontakt os her ➡️ https://ift.tt/2K6SyiH

Læs mere på vores Facebook-side: https://ift.tt/2F4Sdtn

April 22, 2018 at 05:08PM


U19 er i fuld gang med dagens lokalbrag mod Aars Idræts Klub på Farsø Stadion. Foran 2-1 ved halvleg på 2 mål af Musa Mulaji!

Læs mere på vores Facebook-side: https://ift.tt/2K58jqn

April 21, 2018 at 03:50PM