Ny hovedsponsoraftale med Den Jyske Sparekasse og RealMæglerne

Fuik 013Den Jyske Sparekasse har netop forlænget deres hovedsponsoraftale med FUIK. Denne gang deles sponsoratet med RealMæglerne fra Farsø.

”Vi er stolte over, at sparekassens logo kommer til at pryde FUIK-spillernes trøjer i yderligere 2 år”, siger Anette Overgaard, privatkundechef i Den Jyske Sparekasse i Farsø.

”Vi lægger jo utrolig stor vægt på at være en engageret sparekasse, der bakker op om foreningerne i lokalområdet. FUIK er en vigtig del af lokalsamfundet i og omkring Farsø. Det er et samlingspunkt for mange familier, og bag klubben står en række dybt engagerede ildsjæle, der året rundt gør et stort stykke arbejde, som kommer både børn og voksne i Farsø-området til gode. Det arbejde er vi rigtig glade for at kunne støtte!”, fortæller Anette Overgaard.

Rasmus Moesgaard fra RealMæglerne supplerer: Det er første gang, at vi deler et hovedsponsorat, så det er nyt og spændende for os. Men vi er sikre på, at vi kommer til ”at spille godt sammen” med både FUIK og sparekassen”.
”Vi ønsker at bakke op om det lokale foreningsliv og skabe de gode langvarige relationer. Vi gør det, fordi vi brænder for det, men selvfølgelig også fordi vi gerne vil støtte klubben økonomisk.”

Hos FUIK er de naturligvis også glade for den nye sponsoraftale. ”FUIK er jo bygget på de mange frivillige kræfter, der gør en stor indsats. Men vi er også økonomisk afhængige af, at det lokale handelsliv viser deres opbakning til foreningen. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Den Jyske Sparekasse og det ser vi frem til at fortsætte – nu også sammen med RealMæglerne”, udtaler Peder Ditlev fra FUIK.

På billedet ses Peder Ditlev fra FUIK i midten – flankeret af Rasmus Moesgaard fra RealMæglerne og Anette Overgaard fra Den Jyske Sparekasse.