Ny Børnekonsulent i FUIK

Untitled1Det er med stor glæde, at FUIK og FUIK’s Venner kan præsentere Rudi Møller som ny Børnekonsulent i FUIK.

”Efter rigtig mange succesfulde arrangementer i 2015, og med Rasmus Seebach-koncerten i sø-anlægget som det absolutte højdepunkt, er det lykkes FUIKs Venner at generere et flot økonomisk overskud i 2015.

“Vennernes eneste formål er, at skabe aktiviteter som profilerer FUIK, skabe spændende aktiviteter for medlemmer og øvrige interesserede samt at skabe et økonomisk overskud, som ubeskåret går til FUIKs ungdomsafdeling. Derfor var det ikke svært, at give tilsagn om økonomisk opbakning – i foreløbig 2 år – da FUIKs bestyrelse henvendte sig med ideerne omkring en Børnekonsulent”, udtaler Poul Poulsen som er formand for FUIKs Venner.

”FUIK har de seneste år gennemgået en rivende udvikling – ikke mindst omkring klubbens faciliteter og organisation. Først blev Multibanen indviet, derefter Kunstgræsbanen og sidst men ikke mindst, har vi i 2015 overtaget driften af Farsø Stadion. Samtidig er det heldigvis også lykkedes, at holde fuld fokus på det vigtigste – nemlig det sportslige og sociale – og vi har i dag en meget velfungerende klub på både senior, børne- og ungdomsniveau, med mange dygtige og engagerede trænere og ledere.

“Bestyrelsen har dog den tilgang, at udvikling bedst sker når udgangspunktet er på et positivt, solidt og velfungerende fundament, og derfor er tiden helt rigtig, til at bygge videre på klubbens udvikling i børne- og ungdomsrækkerne.”, siger Kim Nyby, som er formand for FUIK og han fortsætter:

”I Rudi Møller har vi fundet den helt rigtige person til at bidrage til næste skridt.
Rudi har i mange år været en aktiv del af klubben – både som tidligere Ungdomskonsulent og træner, og nu forælder til sine egne tvillinger – men endnu vigtigere har han altid haft en oprigtig interesse for klubben.

Udover sine personlige kompetencer har Rudi i en årrække været træner på AaB’ Talentskole i Himmerland, scout for AaB og senest været ansat som DBU-konsulent i Hobro IK, så det er en fyr med stor indsigt og erfaring, som nu kan virke i og for FUIK, og det glæder vi os rigtig meget til”.

Rudis primære fokusområde er spillere og trænere i U5 – U12 trupperne (de 5 – 12 årige) og både for piger og drenge hvor arbejdsopgaverne blandt andet bliver:

  • sparringspartner for de nuværende trænere og ledere
  • videreudvikle et ”fedt børnemiljø”
  • inspirere, coache og rådgive til træning og kamp
  • være med til at skabe og implementere den ”røde tråd” i klubben
  • sikrer faglig god træning på relevant niveau
  • afholde interne fodboldfaglige kurser
  • være en del at klubbens netværk omkring Sundhed, Trivsel & Læring – Unge i front

Aftalen er gældende frem til udgangen af 2017, men både FUIK og Rudi håber, og tror, at samarbejdet vil række længere ud i fremtiden.