FUIK’s Venner præsenterer Rasmus Seebach

rasmusKøb din billet nu!

Efter lange forhandlinger er det lykkes FUIK’s Venner at kunne præsentere Rasmus Seebach, landets hotteste popnavn, i Søanlægget, Farsø.
– ”At få Rasmus Seebach til Farsø er en stor bedrift og kan sammenlignes med at få Madonna til Herning”, udtaler Poul Poulsen fra FUIK’s Venner, og tilføjer at han og holdet bag er yderst beærede og stolte over at det er lykkes at få så stort et navn til byen.

Når Rasmus Seebach d. 7. august gæster Farsø er det i fællesskab med den unge popprinsesse Cisilia, der tordner frem på de danske hitlister med sange som ”Ring den alarm” og ”Vi to datid nu”.

Så publikum kan glæde sig til en koncert, hvor både store og små får mulighed for synge med på Rasmus Seebachs kendte hits som: ”Olivia”, ”Engel”, ”Lidt i fem” og alle de andre.

Og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig når Rasmus Seebach og crew ankommer til det Himmerland. Søanlægget bliver nemlig indtaget af en kæmpe produktion, bestående af mere end 40 personer, der tæller musikere, teknikkere samt Rasmus Seebachs eget filmhold.

Billetsalget starter d. 20 marts 2015 og kan bestilles via billetnet.dk og Niels Krebs fortæller at de forventer et fremmøde på 3.000 gæster til dette enestående arrangement.

Et arrangement FUIK’s Venner forudser at ville tiltrækker publikummer fra hele det Himmerlandske opland.

En koncert i dette omfang kræver mange hjælpende hænder og det har de i Farsø. Idrætsforeningen stiller med mellem 150-180 frivillige, der trækker i arbejdstøjet og arbejder med fællesmålet om at gøre denne aften til en succesfyldt og mindeværdig en af slagsen.

Dørene åbner klokken 17.30 og herefter vil Cisilia indtage scenen og sparke festen i gang.

Senere vil Rasmus Seebach og resten af holdet levere et hæsblæsende og energifyldt popkoncert på halvanden time. Efter de to artister har gæstet scenen vil der blive afholdt et afterparty.