Afslutningsfest i FUIK 2014

Der blev i lørdags afholdt afslutningsfest i FUIK, som afslutning på sæsonen i efteråret. Derudover blev der uddelt flere træningsflidspokaler og fiduspokaler både på herre og dame siden.

Lørdag blev der afholdt afslutningsfest i FUIK. Dette blev gjort for at markere enden af fodboldåret 2014. Fodboldåret blev af de respektive trænere gennemgået og der blev uddelt fidus pokaler og træningsflidspokaler.

156483

På kvinde siden fik Naja Stausholm Winther træningsfliden ikke mindst på grund af flot fremmøde til træning, men også fordi hun som fodboldspiller har udviklet sig. Pernille Myrup Kristiansen fik fiduspokalen for en fighter vilje uden lige på fodboldbanen til kampene.
På herresiden fik Scott Magnus Jensen både fiduspokal og træningsflid for Serie 1, mens Niclas og Jeppe Brøndum Berg respektivt modtog fiduspokalerne for Serie 3 og Serie 6.
Årets FUIKer 2014 blev også kåret, og denne titel fik Thomas Aaberg Larsen for mange års tro tjeneste i FUIK. Thomas har blandt andet været god til at stå klar hver gang, der skulle laves noget praktisk arbejde i FUIK.
156555
Udendørssæsonen 2014 går nu på hæld, men indendørs sæsonen er godt i gang, og FUIK glæder sig til at se alle fodboldspillere på banen indenfor om fredagen. Derudover kan FUIK også se frem til snart at indvie den nye kunstgræs bane, som har været undervejs siden august måned, derved bliver FUIK også i stand til at tilbyde udendørs træning vinteren over.